Vizitatorii noştri fideli

lunedì 1 ottobre 2012

Săptămâna Educației Adulților în Moldova

Lucru Manual Moldova a fost invitată să participe la Adunarea oamenilor de cultură din R. Moldova, în scopul Educației Adulților prin Educație pentru valori și tradiție, în cadrul Săptămânii Educației Adulților în Moldova, organizată și sprijinită financiar de către DVV Internațional Moldova, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a Moldovei

Xenia Bucuci împreună cu meșterița populară emerită Niculina Tcaciuc

Adela Scutaru-Guțu, șefa reprezentanței DVV Internațional Moldova, ține o prelegere despre conceptul de Educație a Adulților, ca și oportunitate de dezvoltare a persoanei în R. Moldova

Olga (Bubulina)


La această Adunare, au participat printre alții și Gheorghe Palade, doctor în istorie, conf. universitar, Mihai Ursu, director general MNEIN, Varvara Buzilă, doctor în filologie, secretar științific la  MNEIN, Tatiana Cocieri, Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu, M. Ciocanu, șef secție etnografie la  MNEIN, Ion Bălteanu, președinte al AO Uniunea Meșterilor Populari din Moldova, Adela Scutaru-Guțu, șefa reprezentanței DVV Internațional Moldova, de asemenea meșterii populari emeriți Niculina Tcacenco, Ecaterina Popescu, dar și mai tinerele meșterițe de succes, directoarea studioului AS-ceram Aleona Stoica, Xenia Bucuci și Olga (Bubulina) Lucru Manual Moldova.

Foto: Lucru Manual Moldova

Nessun commento:

Posta un commento