Vizitatorii noştri fideli

giovedì 20 gennaio 2011

Anunţ important!!!

În perioada 01-05 februarie, 2011, Lucru Manual Moldova participă la ediţia jubiliară a expoziţiei naţionale FABRICAT ÎN MOLDOVA 2011 (vezi mai jos comunicatul de presă al Camerei de Comerţ şi Industrie al Republicii Moldova).



FABRICAT ÎN MOLDOVA 2011
01.02.2011-05.02.2011
COMUNICAT DE PRESĂ


Ce noutăţi ne aşteaptă la expoziţia naţională
„FABRICAT ÎN MOLDOVA 2011” - ediţie jubiliară

Ediţia jubiliară, a X-a, a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a RM, în colaborare cu Ministerul Economiei, se va desfăşura în perioada 1-5 februarie 2011. În premieră, în cadrul expoziţiei va fi organizat „Forumul resurselor de muncă” şi vor participa camere de comerţ şi industrie din ţările-membre ale Acordului de comerţ liber CEFTA, a menţionat şefa Direcţiei Expoziţii şi Târguri a CCI a Moldovei, Marina Petrova, luni, 25 octombrie, în cadrul unei şedinte operative.


     Potrivit sursei citate, tradiţonal, cea mai importantă expoziţie a anului se va desfăşura sub patronajul Guvernului Republicii Moldova. Manifestarea urmăreşte susţinerea producătorilor autohtoni, crearea premiselor de lansare pe piaţă autohtonă a produselor competitive, elaborarea căilor strategice de stimulare a activităţii inovaţionale în domeniul ştiinţific şi de producere. „Prin programul adiţional complex, expoziţia „Fabricat în Moldova” contribuie la majorarea investiţiilor interne şi externe, şi la crearea unui mediu de afaceri favorabil. Pe parcursul mai multor ediţii s-a observat o evoluţie calitativă a atitudinii agenţilor economici faţă de eveniment”, a spus Marina Petrova. Programul ediţiei a X-a a expozitiei „Fabricat în Moldova” prevede organizarea, în premieră, a  Forumului resurselor de muncă, a unui Târg de credite, precum şi a tradiţionalului Târg al locurilor de muncă.
„Cea mai de amploare expozţie naţională se bucură de un interes sporit şi din partea business-manilor din străinatate. Mulţi dintre aceştia işi planifică misiunea de afaceri în ţara noastră la început de an, cu scopul de a vizita expoziţia „Fabricat in Moldova” şi a participa la programul adiţional al acesteia”, a precizat Marina Petrova.
     Pe parcursul ediţiilor precedente, manifestarea a fost vizitată de delegaţii ale oamenilor de afaceri din Bielarus, China, Germania, Italia, România, Rusia, Turcia, Ukraina. O participare activă au şi camerele de comerţ cu care CCI a Moldovei are relaţii de parteneriat. Astfel, la „Fabricat în Moldova - 2011” se preconizează să ia parte camere de comerţ şi industrie din ţările-membre ale Acordului de Comerţ Liber CEFTA.
     Menţionăm, că obiectivele de bază ale ediţiei a X-a a expoziţiei „Fabricat în Moldova” sunt: contribuirea la realizarea cu succes a Programului Guvernului Republicii Moldova „Integrare Europeana: Libertate, Democraţie, Bunăstare” -  pentru perioada 2009-2013, stoparea declinului economic şi relansarea economiei, sporirea potenţialului industrial şi tehnologic al întreprinderilor, dezvoltarea business-ului, comerţului şi infrastructurii pieţei.

Informaţii suplimentare: tel/fax: (22) 23-84-10; 21-14-42; 21-07-25;
Serviciul de presa al CCI: tel: 24-42-83;
presa@chamber.md ; http://www.chamber.md/
Lia Cazacu

Sursa: Business Portalul Întreprinderilor Mici şi Mjlocii

Nessun commento:

Posta un commento